Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО КОЛЕГИ!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ванкич,в тоя форум колегите се уважаваме.Опитваме се да си помагаме един на друг.Сатанист ти отдели много време.Обясни ти нещата перфектно и другите не се намесиха,защото нямаше какво да се добави.Ти, обаче не показа уважение.Модератор те предупреди за това и не те наказа,само защото остави тая работа на мене.Няма да те наказвам,но мисля,че колегите след това изразиха общото мнение.Вземи си поука от това и отсявай,кога се говори сериозно и кога се бъзикаме сами със себе си.

Поздрави-Мордохай!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мордохай аз не съм искал с никой да се карам.няма защо апък и да има не бих тръгнал да се занимавам с глупости общо взето.Така ти сам каза че колегите се уважават което е много добре,обаче аз ако си имах на идея за конкретния въпрос нямаше да се обърна към никой, а те даже взеха да се ебават щотото големите механици.Както и да е в крайна сметка на модератора извинения и въпреки това не разбрах нищо..разбрах че можело да отида на майстор и да се порови в помпата,та да пуска повечко нафта и от там малко вървежа да се пооправи?! Поздрави

Comment

Приемам извиненията. Сега сериозно - този мотор няма компютърно управление, така че чип няма къде да се сложи. А това с бърникането с отверките, го забрави...

поздрави

Comment

добре колега мерси
          ключчччччччч

Comment

Ванкич.добре дошъл!Мисля,че издържа теста.Големия тестис си е за тебМъжкия отговор си заслужава уважение,Карай си колицата,квото можеме ще помагаме!Ама не я ръчкай много.Тя толкова си може!
            Пак наздраве!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
            X